65000 swedish (kr) Føll med potensiale for både dressur og sprang

Published date: November 6, 2019

Bagamoyo of XLNZ

Hingsteføll f. 05.06.19 e. Baccarat xx-Baroncelli-Wenzel I-Argentan I. Brun med bliss og sokker. Han forventes å bli en moderne, edel og velgående hest for sporten og kanskje hingsteemne, med talent både for sprang og dressur. Utrolig vakkert føll fra første dag, med den helt riktige "nerve" som skal til for å nå til topps!

Mor var i sin tid vinner av stasjonsavprøvning i Verden, i både dressur og sprangdisiplin. Hun har en helt vidunderlig elastisitet i gangen, som hun gir videre. Hun har avkom som allerede viser seg i sporten, med topp ridelighet og temperament (Baluba i Tromsø, Go2 Firenze Sandnes/Jæren).

Mormor Whisper ble tildelt elitehoppestatus i SWB i 2014 på bakgrunn av sine avkoms prestasjoner.

https://www.blup.se/sv-SE/horses/125168-whisper-074

Far Baccarat xx er fullblodshingst kåret i DV, OLD og trakhenerforbundet som foredler. Han har selv gått middels sprang, hvor han viser en overlegen teknikk og forsiktighet. Han kan alle øvelsene til Grand Prix dressur, og beskrives som meget lærenem og lettridelig.

Mer om far: http://worre.info/DK/Hingste/Baccarat%20xx.aspx

Føllet, til daglig kalt Benny, står ved Stutteri Vidtskue, ved Løvskal, nær Viborg i Danmark. 1,5 t fra Hirtshals. Ta gjerne kontakt direkte med Eva Søndergaard for avtale.
Mobil +452886 7106
www.stutteri-vidtskue.dk

Vi er forøvrig såpass fornøyde med Benny, at hoppen er bedekket med Baccarat xx igjen i år, og vi krysser fingre for hoppeføll til å avle videre på i neste omgang!

Han er passet med alt, registrert i Norsk Varmblod, og tilmeldt Breeders Trophy. Han er fravenningsklar i desember.

Pris 65.000 levert ferdig inntollet til Norge, avlevering Kristiansand eller Larvik. Videre oppstalling på løsdrift i Danmark er selvfølgelig en mulighet, etter nærmere avtale.


International Shipping: Yes
Phone: Tlf. 8668 5030 Mobil 2886 7106
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Share

Useful information

  • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
  • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
  • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
  • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

Ideas Food - Culinary Blog