8900 euro (€) Correcte, bloedmooie 8 jarige Oscar x Jazz ruin R?ntgen ok

Published date: July 25, 2019
Modified date: July 25, 2019

Uit een elite, preferent, sport (DR) merrie van Jazz x El Corona x G. Ramiro Z komt deze bloedmooie afstamming van Oscar. Zijn papier is meegeleverd in de beelden. Let op de zeer goede moederlijn vol met predicaten.

Gold Dance is de naam van deze gouden danser. Hij is 8 jaar oud en ca. 170 cm hoog. In bezit van een paspoort met chip, is correct ingeënt. Is preventief naar de osteopaat geweest, in bezit van rapport, hierop bevonden als "Superpaard met veel potentie voor de hogere dressuursport". Bovendien is hij in bezit van een röntgenologisch en klinisch keuringsrapport waarbij hij is goedgekeurd voor de sport.

Gold is een schat in de omgang, op de wei en in de stal. Ging tot nu toe super op de trailer en is hier verkeersmak. Hij loopt op M niveau dressuur en kan gigantisch goed springen. Wij rijden liever dressuurmatig de rust in hem om hem klaar te maken voor de nieuwe baas, maar het is een zeer veelzijdig paard. Kan werkelijk fantastisch bewegen. Heeft veel talent voor verzamelen en een ontzettende goede stap en galop. Geschikt voor het hoogste werk.

Gold Dance is een kwaliteitspaard. Daarmee niet geschikt voor de beginnende ruiter, al is hij voor het been niet te ritselig. Kent de molen, is sociaal tegen anderen. Een prachtpaard: barok en vol gespierd gebouwd en gaat graag aan het werk.

Het reserveren van een paard is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?

Inruil bespreekbaar.

Onze paarden en ruitersportartikelen worden onder volledige garantie verkocht.
Kijk eens op onze website bij de rubriek "Te koop: paarden/pony's" voor ons actuele paardenaanbod en voor voor meer foto's en filmpjes van het paardje.

Dagelijks actueel !!

Kijk ook in de rubriek "nieuwe baas", hier ziet u de geplaatste paarden/pony's bij hun nieuwe baasjes.Winkel in onze webshop, vanaf 5 artikelen geen verzendkosten.
www.staldoorstap.nl


International Shipping: Yes
Phone: +31(0)6-21640856
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Share

Useful information

  • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
  • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
  • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
  • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

Ideas Food - Culinary Blog