8 euro (€) Vachtzeep voor honden met EM-A - 80 gr.

Published date: April 2, 2019

Natuurlijke vachtzeep voor honden.
Net als onze haarwaszepen is deze vachtzeep gemaakt met de beste oliën voor natuurlijke cosmetica. Het is in samenwerking met deskundigen op het gebied van het goed wassen van honden samengesteld. Zo bevat deze zeep ook arnica olie en EM-A micro-organismen van gecertificeerde biologische landbouw. Deze bevorderen een glanzende vacht en een gezonde huid.
Het gebruik van deze vachtzeep is hetzelfde als bij shampoo: schuim de natte vacht direct in met de vachtszeep, rustig inmasseren, goed uitspoelen, klaar!

Gemaakt met de beste oliën van natuurlijke cosmetica

Zonder de toevoeging van etherische oliën!

Geschikt voor alle vachtsoorten

Hydratering: 2%

Bevat geen allergenen van etherische oliën

Een natuurlijk product met een zeer lange rijpingstijd en de beste ingrediënten voor de vacht en hondenhuid


Vermijd alsjeblieft dat zeepschuim in de ogen komen, want zoals bij vele shampoos brandt de vachtzeep in de ogen.
Naar de EM-A's, die zich in onze zepen bevinden:

Effectieve micro-organismen werden ongeveer 30 jaar geleden in Japan ontwikkeld.

Effectieve micro-organismen creëren van nature een gezond huidmilieu en zorgen ervoor dat ons belangrijkste orgaan goed beschermd is tegen negatieve invloeden.

'S werelds toonaangevende biologische brouwerij uit de Boven-Palts maakt gebruik van het bierwort dat overblijft bij het brouwen om zelfs EM te kweken. Deze EM-A's worden gebruikt in onze EM-A haarwaszeep.

Nadat ze in de producten zijn terecht gekomen, beginnen de micro-organismen met hun werk. Ze fungeren als een natuurlijke versterker van de genezende en voedende eigenschappen van planten en oliën. Bijvoorbeeld bij medicinale en wilde kruiden en verwerkte oliën. Ze binden zich met hun hoge gehalte aan vrije radicalen van antioxidanten, die bijvoorbeeld een voorkeur voor UV-stralen hebben. Ze hebben een regenererend effect en verminderen de huidveroudering. Allemaal heel natuurlijk en in balans met ons lichaam.

Om voor een zachte verwerking van de EM-A's te zorgen, worden ze alleen aan onze zepen toegevoegd als de meeste verzeping is voltooid.EM-A
Effectieve micro-organismen - Geactiveerd bestaan uit een mengsel van nuttige en van nature voorkomende micro-organismen en bevatten met name melkzuurbacteriën, gisten en fotosynthetische bacteriën, water, onverharde organische wort (moutextract) en zee-mineralen
Ingrediënten:
Kokosolie*, water (gefilterd en waterhardheid 0), ricinusolie, olijfolie*, natriumhydroxide (= loog voor verzeping van oliën), tarwekiemolie, shea-boter*, brandnetelpoeder*, effectieve micro-organismen geactiveerd*, andere ingrediënten voor hydratatie: zonnebloemolie arnicaolie (2% )
* van gecertificeerde biologische landbouw
INCI: Cocos nucifera oil*, Aqua, Ricinus communes oil, Olea europaea fruit oil*, Sodium hydroxide, Triticum Vulgare Germ Oil, Butyrospermum parkii butter*, Hellanthus annuus*, Arnika montana, Urtica dioica powder*, effektive Mikroorganismen aktiviert*
* certified organically grown
Gewicht ca. 85 gr. / stuk

Ruim 900 etherische oliën
- Gratis verzending vanaf € 75,-
www.een-groenewereld.nl/detail/1923861/vachtzeep-voor-honden-met-em-a-80-gr.htm?utm_source=admarkt


Phone: +31 (0)77-7110398
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Share

Useful information

  • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
  • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
  • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
  • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

Ideas Food - Culinary Blog