Check with seller

Lieve jonge hangoordwergkonijntjes, veel keuze! Stolwijk

  Rabbits

Beschrijving
Bij Dierenhandel Hoogendoorn bent u aan het juiste adres voor uw nieuwe huisdier.
We hebben super lieve jonge dwergkonijntjes van ongeveer 10 weken jong aanwezig. Het zijn zeer speelse konijntjes die hier dagelijks verzorgd worden door onze dierverzorgers, daardoor zijn ze zelfs al tam.

Enting:
De dwergkonijnen worden voordat ze in de verkoop komen ingeënt, de enting die ze hebben gekregen is tegen VHD en Myxomatose.
Daarnaast worden de konijntjes door onze dierverzorgers gecontroleerd op hun gezondheid, u koopt dus kerngezonde konijnen.

Groepsdieren:
Konijnen zijn echt groepsdieren, daarom moet u ze samen houden. De beste combinatie is een gecastreerde ram met voedster. Houd deze vanaf een leeftijd van 14 weken apart, als het rammetje zo’n 16-18 weken oud is kan deze gecastreerd worden bij de dierenarts. Drie weken na deze ingreep kunnen ze weer bij elkaar en heeft u een leuk koppeltje konijntjes die altijd samen verblijven. Mocht u al een konijn thuis hebben kunnen wij de konijnen voor u koppelen, neem hiervoor telefonisch contact met ons op.
Tevens hebben wij regelmatig gecastreerde rammetjes waar direct een jonge voedster bij gehouden kan worden.

Passend advies:
Zodra u bij ons bedrijf komt loopt een medewerker met u naar de konijntjes. Daar kunt u op uw gemak een keuze maken voor welke konijntjes u het mooist en liefst vindt.
Een medewerker zal dan ook alles uitleggen over hoe u de konijntjes het beste kunt huisvesten en voeren. En u kunt uiteraard ook al uw vragen kwijt.

Verzorging:
Daarnaast verkopen wij alles in onze winkel wat u nodig heeft om uw konijnen goed te kunnen verzorgen, denk hierbij aan de juiste voeding, bodembedekking etc.
Na afloop krijgt u van ons een gratis konijnenhandleiding, hier staat alles in met betrekking tot de verzorging van het konijn zodat u het thuis op uw gemak allemaal kunt teruglezen.

Nazorg:
Wij hebben altijd het beste met uw en onze dieren voor, ook al zijn ze een tijd terug aangeschaft. Neem daarom altijd contact met ons op als er (diergezondheids-gerelateerde) vragen zijn. Dan kunnen wij met u meedenken en zo nodig zelfs met een gepaste oplossing komen.

U hoeft voordat u langskomt geen afspraak te maken.
U kunt bij ons terecht binnen onze openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 10.00 uur - 17.30 uur
Za: 8.00u - 17.00u

U kunt ons vinden op het volgende adres:
Benedenkerkseweg 107
2821LB Stolwijk (onder Gouda)
Tel: 0182-342859


Website
www.dierenhandelhoogendoorn.nl/dieren/konijnen.html


International Shipping: Yes
Phone: 0182-342859

 Published date:

December 3, 2021

 Region:

Zuid-Holland

 City:

Stolwijk

 Views

79Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Useful information

  • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
  • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
  • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
  • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

 User

Contact publisher