Check with seller Traveldog zoekt deelbaasje! Den Haag

Published date: March 22, 2020
 • Location: Den Haag, Zuid-Holland, Netherlands

Stoere traveldog zoekt deelbaasje!
Mijn naam is Chris: 23 jr, een Amsterdamse woonachtig in Den Haag. Afgelopen zomer ben ik op avontuur gegaan met een geleende hond: we liepen samen van hier naar Rome! We hebben een waanzinnige band opgebouwd in die vier maanden wandelen en ik mis hem erg nu ik hem niet meer aan mijn zijde heb. Het gaat met zijn eigenaresse medisch gezien niet zo goed en hij krijgt nu niet de verzorging die ik hem gun. Zelf woon ik in Den Haag en de eigenaresse woont in Limburg, het is niet echt een afstand die makkelijk te overbruggen is, dus zou ik hem graag zelf in huis nemen. Ik ben echter net begonnen aan een baan en ben dus niet genoeg thuis om dat alleen te doen.

Het gaat om een Catalaanse herdershond genaamd Harrie. Harrie is net twee en zit bomvol energie! Het is een echte werkhond en je kan hem er ’s nachts voor wakker maken om aan de slag te gaan. Harrie heeft atletische bouw en houdt van wandelen en fietsen. Met de juiste training zou hij ook geschikt zijn voor sporten als agility, frisbee of zelfs de jacht. Hij is goed opgevoed en loopt zonder problemen zonder lijn met je mee.
Harrie is zéér gefocust op zijn baas. Hij is erg slim en loyaal. Het is wel een arbeidsintensieve hond met een geschiedenis: hij komt van de straat in Spanje. Wat hij daar heeft meegemaakt is onduidelijk. Desondanks heeft hij een vriendelijk en voorspelbaar karakter. Harrie kan in het begin wat verlegen en onzeker zijn naar vreemden, maar als hij je kent is het een echte knuffelhond. Hij heeft een zachtaardige baas nodig, die hem niet te streng aanpakt maar wel consequent is. Met genoeg geduld kan Harrie zich overal op zijn plek voelen. Het is een hond die graag gezelschap heeft. Geen hond om hele dagen alleen thuis te zitten. Wie genoeg energie in Harrie steekt krijgt er een rustige, superlieve (gezins)hond voor terug. Deze sociale hond is altijd vrolijk en zal je nooit willen teleurstellen.

Ik wil hem graag 'redden' en hem een warm, permanent huisje bieden. Ik kan hier en daar wel wat schipperen en hem bijvoorbeeld eens per week meenemen naar werk, een dag thuis werken en hem mee laten gaan met een uitlaatservice. In feite kan hij overal mee naartoe: ik zou hem zonder problemen meenemen in het vliegtuig. Terrassen, restaurants, hij is echt alles gewend. Maar dan nog zit ik met een paar dagen per week dat ik ergens heen ga waar hij echt niet mee kan: bijvoorbeeld naar een concert in Amsterdam, een weekendje weg of bv als ik bv bij mijn moeder wil logeren (zij heeft een kat en die is nogal bang voor de hond) etc, etc. Vandaar dat ik dus op zoek ben naar iemand die een hondje mist in zijn/haar leven maar er ook niet de ruimte/tijd/financiele middelen voor heeft om er fulltime een te nemen. De kosten en financiele risico's zijn verder gewoon voor mij, je hebt er dus alleen de baten van ;). Bij voorkeur op zoek naar een (jonge/jeugdige) energieke vrouw (Harrie heeft met sommige mannen wat problemen, maar als het klikt is een man uiteraard ook meer dan welkom), waar hij ook lekker zijn energie bij kwijt kan in omgeving den haag. Ik ben van plan met hem een puppycursus en agilitytraining te gaan volgen, natuurlijk staat het jou dan vrij daar ook aan mee te doen of hem te trainen in iets wat jou leuk lijkt ;).

Als dit je wat lijkt, app of bel me dan! 0655178718. Je kunt me ook mailen op cm.seters@live.nl


Phone: 0655178718
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • PET BOARDING

  PET BOARDING

  Other pets services - - April 4, 2020 Check with seller

  At the Pet Wagon of Delmarva. Caring for your pets of all kinds when you are away or unable to watch them!!! Climate-controlled. Professional pet care services. Owner operated. CLEAN, SAFE, & SECURE. Starting at $30 a day, dogs/cats. Call 302-858...

 • 牛奶布丁貓舍

  牛奶布丁貓舍

  Other pets services - - April 2, 2020 Check with seller

  本【牛奶布丁貓舍】用我第一隻養嘅布偶貓名而設立,本貓舍希望大家對布偶貓有多啲認識,現提供所有關於布偶貓嘅一切資訊及服務。 https://www.facebook.com/ragdoll.doglikecat/

 • Pet Grooming | Pet food | Natural Pet Food | Pet Store

  Pet Grooming | Pet food | Natural Pet Food | Pet Store

  Other pets services - - March 22, 2020 Check with seller

  Petitudo A one-stop pet wellness centre for your furkids. we provide all-natural premium grooming services, as well as affordable nutritious fresh pet food. Proprietory SPA Treatment, A must-try for your furkids! Our one-of-a-kind SPA treatment is su...

Ideas Food - Culinary Blog