Check with seller De Haagsche Hondentrimmer, uw trimsalon in Houtwijk! Den Haag

Published date: January 17, 2020
 • Location: Den Haag, Zuid-Holland, Netherlands

Trimsalon De Haagsche Hondentrimmer is gevestigd in Houtwijk, Den Haag en is het adres voor professionele vachtverzorging van uw hond. Ik bied diverse diensten aan zoals borstelabonnementen, ontklitbehandelingen, gratis vachtuitleg en gratis puppywennen. Ik werk alleen op afspraak. Voor informatie of het maken van een afspraak kunt u altijd even bellen naar tel 06-49362767. Tot snel! Groet, Barry

Folke Bernadottestraat 4
2552NZ Den Haag
(vlakbij HagaZiekenhuis locatie Leyweg)

Zie ook onze website: www.dehaagschehondentrimmer.nl

Mijn naam is Barry, geboren in 1978 te Den Haag en ik woon samen met mijn vriendin en onze honden in Houtwijk. Vijf jaar geleden ben ik begonnen met de opleiding voor hondentrimmer na een carrière als beveiliger, militair en gevangenbewaarder.
In mijn tijd als militair ben ik uitgezonden geweest naar Afghanistan. Na alle heftigheid en geweld, vond ik het tijd om te gaan doen waar ik werkelijk gelukkig van word: werken met dieren.

Gratis Vachtuitleg
Heeft u moeite met het goed borstelen en het onderhouden van de vacht van uw hond? Bij de Haagsche Hondentrimmer kunt u altijd terecht voor gratis vachtuitleg. Hierbij leg ik u uit hoe u het beste de vacht van uw hond kunt borstelen en onderhouden en welke producten daarbij nodig zijn. Ik hoop hiermee te bereiken dat iedere hondeneigenaar in staat is de vacht van zijn hond goed te verzorgen en de hond vrijwel klitvrij bij mij aan kan bieden. Een klitvrije hond betekent een blije hond… en een blije trimmer!

Tel 06-49362767

Folke Bernadottestraat 4
2552NZ Den Haag
(vlakbij HagaZiekenhuis locatie Leyweg)

Zie ook onze website: www.dehaagschehondentrimmer.nl

Gratis Puppywennen
Het eerste bezoek aan een trimsalon is voor een puppy heel spannend. Daarom biedt de Haagsche Hondentrimmer u een gratis puppysocialisatie behandeling aan. U komt dan een aantal keer met uw pup langs in de trimsalon. We laten de pup even lekker rondsnuffelen in de salon. De pup wordt ook even op de trimtafel gezet. Vervolgens gaan wij voorzichtig wat handelingen verrichten zoals borstelen, nageltjes knippen, oogjes vrij knippen en haren tussen de voetzooltjes knippen. Ook gaan we de pup laten wennen aan de waterblazer. Deze maakt herrie en uw pup zal daar wel even aan moeten wennen. Dit alles gebeurt natuurlijk onder het genot van knuffels en snoepjes om de ervaring zo prettig mogelijk te maken.
Daarnaast kunt u met uw pup tot 16 weken altijd bij ons terecht voor een gratis was- en borstelbeurt. Op deze manier wordt uw hond op een rustige manier gesocialiseerd met de trimsalon. Het is altijd verstandig om uw pup te laten wennen aan de handelingen die ik verricht in de trimsalon zodat de pup daar niet meer bang voor is.
Zo is de ervaring voor zowel uw hond als uw trimmer positief. Bel of mail gerust voor een puppysocialisatie behandeling!

Tel 06-49362767

Folke Bernadottestraat 4
2552NZ Den Haag
(vlakbij HagaZiekenhuis locatie Leyweg)

Zie ook onze website: www.dehaagschehondentrimmer.nl


Phone: 06-49362767
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Gediplomeerd Hondentrimster

  Gediplomeerd Hondentrimster

  Grumer services - Haarlem (Noord-Holland) - April 4, 2020 Check with seller

  Wij zijn opzoek naar een zelfstandig werkende trimster voor 2 a 3 dagen in de week. Lijkt het je leuk om in een drukke salon te werken in een gezellig team bel of mail ons dan!! 06-2222 4444 of naar trimsalonhethofje@outlook.com

 • Mobile Dog/Pet Groomer

  Mobile Dog/Pet Groomer

  Grumer services - Orlando (Florida) - April 3, 2020 Check with seller

  Full & Part Time Opportunity Scruffy 2 Fluffy Mobile Grooming is looking for an experienced groomer in the Central Florida area. Ideal candidate should have great compassion for animals and friendly. This is a wonderful position for a self-motiva...

 • Pet Grooming Conroe | The Barkly Pet Retreat & Spa

  Pet Grooming Conroe | The Barkly Pet Retreat & Spa

  Grumer services - Montgomery (Texas) - March 1, 2020 Check with seller

  The Barkly Pet kennel retreat and spa provide professional services like Boarding and grooming facility conveniently located in the Montgomery, Texas. Our expert team members give personalized attention to each pet. We offer activities to keep your p...

Ideas Food - Culinary Blog